Painettu
Otso

Chi le ma?

Palkittu kiinan oppimateriaali johdattelee opiskelijan kiinan kielen perusteisiin. Oppimateriaalissa painotetaan suullista kommunikaatiota sekä arjen viestintätilanteita.

Palkittu oppimateriaali!

Chi le ma? on palkittu Best European Learning Materials Awards 2020 -kilpailussa hopeisella mitalilla korkeakouluihin ja kansalaisopistoihin suunnattujen oppimateriaalien kategoriassa. Oppikirjaa kiitettiin raadin palkintoperusteissa mm. selkeydestä, monipuolisista aihealueista, motivoivista teksteistä ja innostavista harjoituksista sekä siitä, että opiskelijat pääsevät oppimaan kieltä luonnollisessa ja kiinnostavassa kieliympäristössä.

Lue lisää

Tutustu Chi le ma? -opetusvinkkeihin

吃了吗? Chī le ma? -oppimateriaali tukee kiinan kielen oppimista ja auttaa opiskelijoita saavuttamaan heidän omat tavoitteensa. Materiaali tarjoaa mahdollisuuden opiskella kieltä viestinnällisten tilanteiden kautta ja edistää opiskelijan taitoa kommunikoida erilaisissa suullisissa ja kirjallisissa viestintätilanteissa. Kokeile ja totea itse, miten palkintoperusteissa mainitut selkeys, monipuoliset aihealueet, motivoivat tekstit ja innostavat harjoitukset kannustavat kiinan kielen opiskeluun.

Poimi vinkit

Chi le ma? -tuoteperhe

Oppimateriaalissa painotetaan suullista kommunikaatiota sekä rutiininomaisia viestintätilanteita. Pinyin-kirjoituksen lisäksi alusta asti tarjotaan mahdollisuus opetella kiinan kirjoitusmerkkejä. Kirjan eurooppalaisen viitekehyksen mukainen tavoitetaitotaso on A1.

Kappaleiden aiheina ovat mm. tervehdykset, maat ja kansalaisuudet, perhe, kiinalainen ruokakulttuuri, vapaa-aika, opiskelu ja työ, voinnista kertominen ja tien kysyminen. Kulttuuriosioissa pohditaan yhtäläisyyksiä ja eroavaisuuksia suomalaiseen kulttuuriin. Bisnesetiketti tarjoaa sanastoa käytännön tilanteisiin, ja äänitteeltä löytyy muun materiaalin lisäksi oppimista tukevia lauluja.

Chī le ma? -oppimateriaali on suunnattu ensisijaisesti aikuisopistoihin, yliopistojen kielikeskuksiin sekä lukioihin.

BELMA 2020 -hopeamitalilla palkittu oppimateriaali!

ISBN/GTIN: 978-951-1-33415-6
Hinta: 53,80€ alv. 10%
Hinta: 48,91€ alv. 0%

Osta

Otso tuo äänet oppikirjaan

Otso-sovellus yhdessä oppikirjan kanssa avaa opiskelijan käyttöön Chi le ma? -oppikirjan äänitetyt kappaletekstit. Helppokäyttöisen Otson voi ladata mobiililaitteeseen sovelluskaupasta maksutta. Lataa sovellus ja kokeile!

Tutustu Otsoon

Oppikirjailijat

Sari Elina Annala

Jinhua Cheng

Veli-Matti Palomäki