Digi

Jobbsnack – Svenska för högskolor

Jobbsnack on täysin uudenlainen materiaali korkeakoulujen yhteisiin ruotsin opintoihin. Työelämän viestintään keskittyvä digikirja sisältää noin 40 innostavaa videota työelämän tilanteista, joiden avulla opiskelija oppii viestintätaitoja ja sanastoa.

Digikirja sopii sekä kursseille että itseopiskeluun.

Uutta intoa korkeakouluruotsin opintoihin

Jobbsnack on innostava oppimateriaali korkeakoulujen yhteisiin ruotsin opintoihin, ja se soveltuu eri aloille. Monipuolinen digikirja opettaa työelämän kielitaitoa aitoja viestintätilanteita esittävien videoiden ja vaihtelevien harjoitusten avulla. Videot ovat katsottavissa tekstitettyinä tai ilman.

Digikirjan kanssa opiskelu on näppärää missä ja milloin vain. Kätevän Analytiikan kautta opettajan on helppo seurata opiskelijoiden etenemistä yksilö- ja ryhmätasolla ja antaa heille palautetta.

Kokeile digikirjan demoa!

Katso käyttövinkit!

Haluaisitko käyttää työelämän ruotsin Jobbsnack-digikirjaa kursseillasi, mutta et ole aivan varma miten? Katso oppikirjailijoiden pitämä käyttäjäkoulutus, jossa kerrotaan, miten Jobbsnack-digikirjaa voi käyttää sujuvasti sekä lähi- että etäkursseilla, ja näytetään, kuinka opettaja voi seurata opiskelijoiden etenemistä ja antaa palautetta.

Katso käyttäjäkoulutus

Poimi Jobbsnack-opetusvinkit!

Oppikirjailijat kertovat vinkkejä siihen, kuinka digikirjan monipuolisia tehtäviä voi soveltaa ja hyödyntää eri alojen opetukseen ja sanaston harjoitteluun. Kokeile ja innostu!

Tutustu vinkkeihin

Jobbsnack-tuoteperhe

Jobbsnack on uudenlainen digitaalinen oppimateriaali korkeakoulujen yhteisiin ruotsin opintoihin. Työelämän viestintään keskittyvä digikirja sisältää noin 40 kiinnostavaa videota, joiden avulla opiskelija opiskelee innostavasti viestintätaitoja ja sanastoa.

Digikirjassa on runsaasti kolmentasoisia harjoituksia, joista opiskelija voi valita ja joita voi tehdä itsenäisesti tai ryhmätyöskentelyssä: viestinnällisiä harjoituksia, sanasto-, kuuntelu- ja kielioppiharjoituksia, alakohtaisia harjoituksia sekä tuottamistehtäviä. Mukana on myös alakohtaisia sanastoja sekä erillinen kielioppiosio.

Jobbsnackin avulla ruotsia voi harjoitella missä ja milloin vain! Opettaja voi seurata opintojen etenemistä analytiikkatyökalun avulla. Jobbsnack sopii myös muuhun aikuisopiskeluun ja itseopiskeluun.

Jobbsnack digikirja 6 kk ONL

ISBN/GTIN: 978-951-1-39098-5
Hinta: 26,00€ alv. 10%
Hinta: 23,64€ alv. 0%

Osta

Jobbsnack digikirja 36 kk ONL

ISBN/GTIN: 978-951-1-46350-4
Hinta: 32,40€ alv. 10%
Hinta: 29,45€ alv. 0%

Osta

Oppikirjailijat

Maria Rautamo

Kirsi Wallinheimo