Painettu
Otso-sovellus

Uudistettu Suomen mestari 2

Uudistettu Suomen mestari 2 oppikirja kehittää kielitaidon eri osa-alueita tehokkaasti. Puhekieli kulkee kirjakielen rinnalla, ja helpot lukutekstit syventävät kappaleiden aihepiirejä.

Katso tuoteperheen osat

Entistäkin parempi Suomen mestari 2

Uudistetussa Suomen mestari 2 -oppimateriaalissa on entistä ajanmukaisemmat sisällöt. Oppimateriaali tarjoaa jatkossakin selkeän ja kattavan perusmateriaalin, joka soveltuu monen eri kohderyhmän S2-opetuksen pohjaksi. Uudistetussa kirjassa puhekieltä käytetään yleiskielen rinnalla, ja painotusta on siirretty arjen puhetilanteiden luontevaan kielenkäyttöön.

  • Valtaosa kirjan harjoituksista uudistettu, myös uusia harjoituksia
  • Luetaan!-osion avulla opiskelija tutustuu kirjoitetun kielen tekstilajeihin
  • Puhutaan!-osio harjoittaa puhutun kielen viestintätilanteita
  • Kirjan lopussa minikielioppi
  • Uudistettu kuvitus ja isompi kirjan koko

Oppikirjailijat kertovat

Katso Uudistettu Suomen mestari 2 -webinaaritallenne ja tutustu sisältöihin! Tallenteella oppikirjailijat esittelevät oppikirjaa ja kertovat uudistuksen taustoista.

Katso tallenne

Uudistettu Suomen mestari 2 -tuoteperhe

Suomen mestari 2 on yksikielinen suomen kielen alkeisoppikirja aikuisille. Kirja on jatkoa Suomen mestari 1 -kirjalle. Selkeä ja helppokäyttöinen kirja kehittää kielitaidon eri osa-alueita tehokkaasti. Uudistetussa laitoksessa puhekieli kulkee kirjakielen rinnalla, ja helpot lukutekstit syventävät kappaleiden aihepiirejä. Aihepiirit liittyvät opiskelijan arkielämään: vapaa-aikaan ja matkustamiseen, opiskeluun ja työhön sekä perheeseen. Kirjaan on valittu keskeinen sanasto, ja kielen rakenteet on kuvattu havainnollisesti ja niin, että kokonaiskuva suomen kielestä karttuu systemaattisesti. Runsaat ja monipuoliset harjoitukset ja havainnollistava kuvitus tukevat sekä kielikurssi- että itseopiskelua. Kirja soveltuu opiskeluun yleiseurooppalaisen viitekehyksen taitotasolla A2.

ISBN/GTIN: 978-951-1-41418-6
Hinta: 48,90€ alv. 10%
Hinta: 44,45€ alv. 0%

Osta

Sarjan muut osat

Kirjan kansikuva: Uudistettu Suomen mestari 1

Uudistettu Suomen mestari 1

Kirjan kansikuva: Uudistettu Suomen mestari 2

Uudistettu Suomen mestari 2

Kirjan kansikuva: Suomen mestari 2

Suomen mestari 2

Kirjan kansikuva: Suomen mestari 3

Suomen mestari 3

Kirjan kansikuva: Suomen mestari 4

Suomen mestari 4