Painettu
Digi
Otso-sovellus

Uudistettu Oma suomi 1

Uudistettu Oma suomi 1 vastaa uusiin kotoutumiskoulutuksen opetussuunnitelman perusteisiin (OPS 2022), minkä lisäksi uudistuksessa on huomioitu käyttäjiltä saatu palaute.

Katso kaikki tuoteperheen osat

Oma suomi 1 on uudistunut käyttäjien toiveita kuunnellen!

Uudistettu Oma suomi 1 vastaa uusiin kotoutumiskoulutuksen opetussuunnitelman perusteisiin (OPS 2022), minkä lisäksi uudistuksessa on huomioitu käyttäjiltä saatu palaute.

Tutut, pidetyt sisällöt ja monipuoliset vuorovaikutustehtävät ovat saaneet rinnalleen uusia, helppoja perustehtäviä, lisää sanastoharjoituksia ja systemaattista ääntämisen harjoittelua. Kokonaan uutena tehtävätyyppinä ovat mediaatiotaitotehtävät.

Kappaleissa tutustutaan edelleen suomalaiseen elämänmenoon, ja tehtävien avulla opiskelija oppii käyttämään suomea arkitilanteissa.

Uudistettu Oma suomi 1 pähkinänkuoressa:

  • enemmän sanastotehtäviä
  • kuuntelutehtävien määrää ja lyhyitä kuunteluita on lisätty
  • ääntämisen harjoittelu on systemaattista
  • uutuutena kertausosiot neljän kappaleen välein
  • kokonaan uutena mediaatiotaitojen harjoittelu (OPS 2022)
  • paljon vinkkejä suomen kielen käyttöön luokkahuoneen ulkopuolella

Oppikirjailijat kertovat

Katso Uudistettu Oma suomi 1 -webinaaritallenne ja tutustu oppimateriaalin sisältöihin! Tallenteella oppikirjailijat Kristiina Kuparinen ja Terhi Tapaninen esittelevät oppikirjaa ja kertovat uudistuksen taustoista.

Katso webinaari

Kokeile oppitunnilla!

Uudistetussa Oma suomi 1 oppikirjassa on uutta mediaatiotaitojen harjoitteluun keskittyminen. Kurkkaa miltä mediaatiotaitoja harjoittava tehtävä näyttää ja kokeile omalla oppitunnilla!

Opiskelijat ratkovat yhteistyössä ruoka-aiheista päättelytehtävää. Tehtävässä opiskelijat etsivät ratkaisua yhdessä neuvottelemalla ja pohtimalla, mitä ruoka-aineita annoksissa hyödynnetään. Visuaaliset elementit antavat vihjeitä ja helpottavat neuvottelun aloittamista ja ratkaisun syntymistä.

Lataa tehtävä

Uudistettu Oma suomi 1 -tuoteperhe

Uudistettu Oma suomi 1 on aktiiviseen kielenkäyttöön kannustava suomen kielen oppikirja aikuisille. Kirjassa harjoitellaan suullisia ja kirjallisia viestintätilanteita. Tekstit ja dialogit liittyvät esimerkiksi asiointitilanteisiin, asumiseen, työhön ja arkiympäristössä liikkumiseen. Harjoitukset sitovat opitun asian opiskelijan omaan elämänpiiriin, ja opiskelijaa rohkaistaan kielelliseen päättelyyn ja havainnointiin esimerkkien avulla. Kirja sopii sekä itsenäiseen opiskeluun että kurssin oppikirjaksi.

Tämä ensimmäinen osa etenee alkeista eurooppalaisen viitekehyksen taitotasolle A2.2. Aihepiirit noudattavat aikuisten kotoutumiskoulutuksen opetussuunnitelmaa (OPS 2022).

ISBN/GTIN: 978-951-1-44826-6
Hinta: 51,90€ alv. 10%
Hinta: 47,18€ alv. 0%

Osta

Sarjan muut osat

Kirjan kansikuva: Uudistettu Oma suomi 1

Uudistettu Oma suomi 1

Kirjan kansikuva: Uudistettu Oma suomi 2

Uudistettu Oma suomi 2

Kirjan kansikuva: Oma suomi 1

Oma suomi 1

Kirjan kansikuva: Oma suomi 2

Oma suomi 2