Painettu
Otso-sovellus

Uudistettu Oma suomi 2

Uudistettu Oma suomi 2 vastaa uusiin kotoutumiskoulutuksen opetussuunnitelman perusteisiin (OPS 2022), minkä lisäksi uudistuksessa huomioidaan käyttäjiltä saatu palaute. Kirja onkin entistä laajempi ja monikäyttöisempi. 

Aktiiviseen kielenkäyttöön kannustavassa oppikirjassa aikuisen elämään liittyviä kokonaisuuksia lähestytään vaihtelevien viestintätilanteiden kautta. Keskeisiä teemoja ovat koulutus ja työelämä.

Oppikirjailijat kertovat

Katso Uudistettu Oma suomi 2 -webinaaritallenne ja tutustu oppimateriaalin sisältöihin! Tallenteella oppikirjailijat Kristiina Kuparinen ja Terhi Tapaninen esittelevät oppikirjaa ja kertovat uudistuksen taustoista.

Katso webinaari

Uudistettu Oma suomi 2 -tuoteperhe

Uudistettu Oma suomi 2 on aktiiviseen kielenkäyttöön ja osallisuuteen kannustava suomen kielen oppikirja kotoutujille. Se noudattaa kotoutumiskoulutuksen vuoden 2022 opetussuunnitelman perusteita, ja sen keskeisiä teemoja ovat koulutus ja työelämä. Oma suomi -sarjan omien sivujen tehtävät ohjaavat opiskelijaa soveltamaan opittua kieltä arjessa. Kirja etenee taitotasolle B1.

ISBN/GTIN: 978-951-1-47094-6
Hinta: 51,90€ alv. 10%
Hinta: 47,18€ alv. 0%

Osta

Sarjan muut osat

Kirjan kansikuva: Uudistettu Oma suomi 1

Uudistettu Oma suomi 1

Kirjan kansikuva: Uudistettu Oma suomi 2

Uudistettu Oma suomi 2

Kirjan kansikuva: Oma suomi 1

Oma suomi 1

Kirjan kansikuva: Oma suomi 2

Oma suomi 2