Painettu
Digikirja

Pääte

Pääte on aikuisten maahanmuuttajien perusopetuksen päättövaiheen suomen kielen kursseille soveltuva oppikirja. Kirjassa on neljä osaa: opiskelutaitojen kehittäminen, oppiaineiden tekstit, median tekstit sekä kirjallisuus.

Katso tuoteperheen osat

Katso Pääte-webinaaritallenne

Webinaaritallenteella oppikirjailijat Anna Nylund ja Ulla Pajanen esittelevät Pääte-oppimateriaalia ja sen käyttöä. Saat vinkkejä oppikirjan sisältöjen käsittelyyn ja kuulet kuinka uusi Lisätehtäviä rakenteista -harjoituskirja täydentää oppikirjaa ja tukee opiskelijaa. Lisäksi pääset tutustumaan uuteen Pääte esitysmateriaaliin.

Katso tallenne

Pääte-käyttövinkit

Lue, miten Pääte-oppimateriaalin sisällöt soveltuvat käytettäviksi aikuisten perusopetuksen päättövaiheen kursseilla.

Tutustu vinkkeihin

Pääte-tuoteperhe

Pääte on aikuisten maahanmuuttajien perusopetuksen päättövaiheen suomen kielen kursseille soveltuva oppikirja. Se sopii myös tuki- ja oheismateriaaliksi yläkouluun.

Kirjassa on neljä osaa: opiskelutaitojen kehittäminen, oppiaineiden tekstit, median tekstit sekä kirjallisuus. Kirjaan valitut median, kaunokirjallisuuden ja eri oppiaineiden tekstit ovat opiskelijan ympärillä joka päivä.

Päätteen harjoitusten avulla opiskelija harjoittelee muun muassa tekstilajien tunnistamista sekä erilaisille teksteille ominaisia rakenteita ja sanastoa. Opiskelija saa tukea tekstien ymmärtämiseen ja omaan tuottamiseen.

ISBN/GTIN: 978-951-1-33438-5
Hinta: 50,50€ alv. 10%
Hinta: 45,91€ alv. 0%

Osta

Oppikirjailijat

Ulla Pajanen

Ilona Kuukka

Anna Nylund-Oravala