Painettu
Digikirja

Pääte

Pääte on aikuisten maahanmuuttajien perusopetuksen päättövaiheen suomen kielen kursseille soveltuva oppikirja. Kirjassa on neljä osaa: opiskelutaitojen kehittäminen, oppiaineiden tekstit, median tekstit sekä kirjallisuus.

Katso tuoteperheen osat

Tervetuloa Pääte-webinaariin 27.1.2022

Käyttäjäkoulutuksessa pääset tutustumaan Pääte-oppimateriaalien sisältöihin ja saat käytännöllisiä vinkkejä oman opetuksesi tueksi. Tule kuulemaan parhaat käytänteet oppikirjailijoilta!

Ilmoittaudu mukaan

Pääte on ainutlaatuinen oppikirja suomen opetukseen

Lue artikkeli

Nappaa S2-opetusvinkkejä AIPE:n päättövaiheen opetukseen

Poimi vinkit

Pääte-tuoteperhe

Pääte on aikuisten maahanmuuttajien perusopetuksen päättövaiheen suomen kielen kursseille soveltuva oppikirja. Se sopii myös tuki- ja oheismateriaaliksi yläkouluun. Kirjassa on neljä osaa: opiskelutaitojen kehittäminen, oppiaineiden tekstit, median tekstit sekä kirjallisuus. Kirjaan valitut median, kaunokirjallisuuden ja eri oppiaineiden tekstit ovat opiskelijan ympärillä joka päivä. Päätteen harjoitusten avulla opiskelija harjoittelee muun muassa tekstilajien tunnistamista sekä erilaisille teksteille ominaisia rakenteita ja sanastoa. Opiskelija saa tukea tekstien ymmärtämiseen ja omaan tuottamiseen.

GTIN: 978-951-1-33438-5
Hinta: 43,64€ alv. 0%
Hinta: 48,00€ alv. 10%

Osta

Oppikirjailijat

Ulla Pajanen

Ilona Kuukka

Anna Nylund